Gebruikersvoorwaarden

Hello 5.0 ! hanteert de volgende gebruiksvoorwaarden voor het achterlaten van reacties:


● Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen naar interpretatie van Hello 5.0 !, zijn niet toegestaan.
● Gebruikers zullen elkaar en anderen respecteren door geen scheld- of vloekwoorden en nodeloos kwetsende tekst(en) te gebruiken. Scherpe discussies mogen, maar persoonlijke aanvallen van anderen worden niet getolereerd door Hello 5.0 ! en zullen worden verwijderd.
● Gebruikers mogen slechts gebruik maken van één identiteit; het gebruik van een nepidentiteit of andermans identiteit is niet toegestaan en het alias zal door Hello 5.0 ! worden verwijderd.
● Het is gebruikers niet toegestaan gebruik te maken van proxy's en tijdelijke e-mailadressen (zogenaamde tempmail).
● Aanstootgevende gebruikersnamen, iconen of motto's worden geweerd.
● Het is gebruikers niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privé-adressen) van anderen in bijdragen te vermelden.
● Gebruikers mogen alleen bijdragen plaatsen waarvan zij de (auteurs)rechten hebben of voor welke zij toestemming hebben om deze bijdragen elektronisch openbaar te maken en te verveelvoudigen.
● Bijdragen mogen niet te lang zijn en maar één keer worden geplaatst.
● Het is gebruikers niet toegestaan om te chatten op de blog.
● Het veelvuldig of overdreven gebruik van meerdere hoofdletters (het zogenoemde 'schreeuwen') is niet toegestaan, evenals het overdreven gebruik van vet, cursief en smileys.
● Het promoten en/of doorverwijzingen maken naar (non)-commerciële websites of bedrijven is niet toegestaan.
● In een bijdrage opgenomen url's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend, illegaal of aanstootgevend van aard zijn.
● Bijdragen of topics die naar interpretatie van Hello 5.0 ! niets met een het onderwerp te maken hebben (het zogenaamde off-topic gebabbel), worden verwijderd.
● Het account van geregistreerde gebruikers die zich niet aan de regels houden, kan door Hello 5.0 ! worden gesloten.
● Op verzoek kunnen gegevens van gebruikers bij ernstige overtredingen van de gedragscode aan Justitie worden verstrekt.


Heeft u een bijdrage opgemerkt die niet aan de gebruiksvoorwaarden voldoet, e-mail dit dan naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!