Haastje Repje trendy maar ook vintage klassiekers!

Gepost in Frontpage Blog.

 Haastje repje vintage collage

Op de Ferdinand Bolstraat 96 in Amsterdam, op een steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt bevindt zich een waanzinnig leuke winkel die er al sinds mensenheugenis zit. Hij heet 'Haastje Repje' en eigenaresse Brigitte Engels heeft duidelijk een heel goed oog voor het soort mode waar vrouwen op zitten te wachten anders zou ze zich door alle jaren niet zo goed en succesvol hebben kunnen handhaven! Wij mochten in haar winkel naar hartelust tussen de kledingrekken grasduinen en laten jullie in een aantal zondagen wat van onze favorieten zien. Vandaag zien jullie onze keus vintage klassiekers. Maar ze heeft ook super trendy dingen en die laten we dus de volgende keer zien! Kijk onder 'lees meer' voor meer informatie!

  Paul Haastje Vintage zwart

 

 

 Paul in een combinatie van een over de knie vallende, aangerimpelde rok met smalle  tailleband met daarop een kort, mouwloos, zwart, 'kek' topje. Daarover een mooi kort  jasje vintage stijl. Het topje  valt zo goed, omdat het van goede kwaliteit stof is gemaakt  en het is 'kek' vanwege het geraffineerde v tje aan  de  onderkant!  

Paul detail haastje top                                                                                      

 

  

 

 

Pat Haastje olijfPat draagt hier een olijfkleurige jurk in vintage stijl met leuke bijpassende vlinderbril! Het voordeel van deze jurk is dat hij op de buik flink geplooid is! Daardoor flatteert de jurk je ook nog als je niet meer zo'n strak lijf hebt! Deze jurk is er ook in het zwart.

 Haastje repje detail Pat groen

Kijk voor informatie over de winkel en de kleding op www.haastjerepje.nl

Fotografie Paul & Pat : Misja Beijers www.misjab.nl en Gaston Wals,   april 2015  

Eerdere modeitems dit seizoen vind je hieronder:

Stoer jack & een mooie top!

Zin in geel