Adriaan van Dis: ik kom terug

Gepost in Lezen & Kijken.

 

In de vakantie verslind ik boeken, zo ook dit jaar. Van spionage tot psychologische romans tot management boeken. Ook dit keer genoot ik niet alleen van de zon, de zee en het strand, maar ook van de vele boeken. Eén van de boeken waardoor ik niet kon stoppen met lezen was het boek van Adriaan van Dis. Door mijn Indonesische achtergrond heb ik natuurlijk extra interesse en heb ik vrijwel alle boeken van Adriaan van Dis gelezen. Ook heb ik een gesigneerd boek in mijn boekenkast staan, gekregen na een optreden in een schouwburg. Dit boek "Ik kom terug" is zoals vele recencies hebben geschreven, is van een hartverscheurende schoonheid. De verdieping in de relatie met zijn moeder aan het einde van haar leven is een strijd van liefde, tederheid, irritatie en berusting. Dit jaar is het 70 jaar geleden dat er een einde kwam aan de oorlog in Nederlands Indië. Deze periode komt ook heel subtiel naar voren.  Heb je het nog niet gelezen: ga het lezen!

Je kunt dit boek en ook een aantal andere mooie boeken van Adriaan van Dis direct bestellen via deze link van  Bol.com

     

 

 

         

 

Een ereader is ook makkelijk, ik heb em zelf niet, maar het scheelt veel gewicht in je koffer als je gaat vliegen, in bed kun je ook lekker lezen door de schermverlichting en je hebt heel veel boeken bij je! Deze kost 119,00!

Lees je favoriete boeken waar je ook bent met de Icarus Illumina e-reader. Het apparaat beschikt over een 6 inch E-Ink Pearl HD touch screen met geïntegreerde schermverlichting. Dit betekent dat je comfortabel kunt lezen zowel bij daglicht als in het het donker. Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit kunt je draadloos surfen op het web en heb je tevens toegang tot content op de web. De Illumina is 's werelds eerste e-reader met het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. De e-reader wordt geleverd met een aantal voorgeïnstalleerde apps. Je kunt natuurlijk ook zelf apps installeren, zoals de bol.com ebooks app, zodat je toegang hebt tot al je favoriete ebooks. Je kunt deze direct bestellen via de link van: Bol.com