Onverwacht door Catawiki in Rotterdam

Gepost in Frontpage Blog.

 

Onverwacht belandt in Rotterdam! Door een bod op de online veilingsite Catawiki (www.catawiki.nl) door manlief kwamen wij geheel onverwacht in het bezit van een mooie litho van Corneille. Het bieden op een veilingsite is niet alleen een spannende aangelegenheid, nee je ziet ook heel erg veel langskomen. Je kunt meebieden op o.a. auto's, motoren, sieraden, boeken, speelgoed, wijn, fashion en muziek en nog veel meer bijzondere objecten of je kunt zelf verkopen. Je kunt je urenlang vermaken op deze veilingsite en als je een bod hebt gedaan en toch ook wel onverwacht bericht krijgt dat er geen hogere bieder is, dan kom je nog eens ergens. Zo ontmoeten wij in een prachtige boerderij, bijna in hartje Rotterdam Renée van Staveren en Robert Schmidt van XXmultiple galerie (http://facebook.com/xxmultiplegalerie) om daar de litho op te halen op onze eerste vrije dag van het jaar!

    galerie2

Renée en Robert specialiseren zich sinds 1993 in de presentatie en het in eigen beheer uitgeven van internationale kunstenaarsedities van o.a. Glen Baxter, Allard Budding, Paul van der Eerden en vele anderen. In de galerieruimte  -voormalig woonkamer- van hun woonboerderij is tot 5 februari een presentatie te zien van de Q.S. Serafijn & Bob Goedewaagen (www.goedewaagen.com) fotografie, Jouke Kleerebezem (www.instagram.com/jouke.kleerebezem) en Q.S. Serafijn (http://qsserafijn.nl) beeldend kunstenaar.

Een loopje langs de Haven in de Kop van Zuid en een lekkere lunch in hotel New York (www.hotelnewyork) maakten dit onverwachte bezoekje aan Rotterdam compleet. De litho hangt aan de muur en hij is onverwacht moooooiiii! 

galerie3