Wil je ook een kledingmaat minder? Het kan!

Gepost in Frontpage Blog.

 carinpaul1

Hoe ben ik een hele kledingmaat afgevallen, zonder hongergevoel? Lekker en vaker eten? Heerlijke recepten, je fit voelen en daarmee ook nog eens kilo's kwijtraken? Al een tijdje zit ik te denken om eens een paar kilootjes af te vallen. Met name in de laatste maanden ben ik steeds meer in gewicht toegenomen. Emo-eten met taartjes bij de koffie, pizza, patatjes, minder bewegen vanwege minder tijd omdat ik steeds naar het ziekenhuis moet en ga zo maar door. Duizend en een excuses te verzinnen. Omdat ik gezond wil en moet blijven van mezelf besluit ik om te stoppen met roken (ik rookte niet elke dag, maar toch) en om er een paar kilo's af te krijgen.

Mijn vriendin is vestigingsmanager bij New Fysic in Zeist, kliniek in gewichtsbeheersing. Via haar heb ik al veel voorbeelden gezien hoe goed het kan gaan. Ze werken met een verantwoord voedingsplan aangevuld met supplementen van aminozuren en vezels, afgestemd op je persoonlijke situatie. De komende periode vertel ik jullie regelmatig over mijn ervaringen en hoe ik een hele kledingmaat ben afgevallen zonder hongergevoel!

carinpaul2w

De eerste keer dat ik bij New Fysic binnenstap krijg ik een vertrouwd gevoel, mooie inrichting en fijne kleuren, beetje steriel, maar ook gezellig. Het doet er niet echt toe, maar een prettige omgeving doet mij altijd wel wat. Ik moet een heleboel vragen beantwoorden en natuurlijk op de weegschaal. Mijn bmi wordt berekend, mijn vochtgehalte en mijn vetpercentage. Ook moet ik aangeven hoeveel ik wil afvallen en wat mijn streefgewicht is. Pffffff. Na een uitvoerige uitleg hoe het allemaal werkt (dat horen jullie de volgende keer) ben ik helemaal gemotiveerd om te beginnen. 

Met een weekvoorraad aan witte en groene capsules en een voedingsplan ga ik huiswaarts. Thuis ga ik alles rustig lezen. Natuurlijk niet meer snoepen, dat is mijn grootste probleem! Als ik thuiskom neem ik direct een paar lekkere koekjes bij de thee en 's avonds na een calorierijke maaltijd van pasta met roomsaus, vlees en sla ook nog een stuk chocola met hele hazelnoten. Morgen ga ik beginnen met afvallen! Mijn eerste dag is een appeldag!

Voor meer informatie kijk op de website van Newfysic