Modeinspiratie met Paulien en Pauline: sportief nonchalant

Gepost in Frontpage Blog.

pc1a

Foto's: @Gaston Wals

Mag ik jullie voorstellen aan Paulien, het gastmodel van de komende weken. Ze is 52, heeft man, zoon en dochter; de laatste twee wonen niet meer thuis. Paulien heeft een sportief nonchalante stijl en ook mooie gekke stukken in haar kledingkast! Ze draagt graag enkellaarsjes van stoer tot elegant en je ziet haar zelden of nooit op pumps. Hier draagt ze een mooi wollen vest van Caroline Biss, met capuchon en (imitatie) bontrand die er ook af kan. In de taille is een wollen koord dat door metalen oogjes gaat en kunt aantrekken, zodat het ook op een jasje lijkt. Nog meer foto's ......................

pc2a  pcpb1a

Paul draagt een donkerblauwe culotte broek met wijde pijpen van Mango.Een hoog model met stoffen ceintuur. De suede donkerbaluwe schoenen met spitse neus en lak blokhakken passen er mooi bij. Evenals de overhemdblouse van Zara, met hele grappige uiltjes in allerlei kleuren.

Paulien draagt een mouwloze zijden blouse in een grijsblauwe tint, dat is één van haar favoriete kleuren. De flared jeans is ook helemaal terug van weggeweest en is van het Nederlandse merk Deyk. Hieronder een kleine selectie jeans en culottes via Wehkamp te bestellen.