Modeinspiratie met Paulien: grijs en wit goed te combineren!

Gepost in Frontpage Blog.

PCgrijsP
Foto: @Gaston Wals
 
Gastmodel deze maand is mijn naamgenoot Paulien. Ze is dol op mode en vooral veel combineren. Grijs, zwart en wit zijn fijne basiskleuren waarmee je goede combinaties kunt maken. Paul draagt een grijze skinny jeans van C&A. Ik draag deze niet vaak, maar het zit wel lekker omdat er veel stetch in zit. Het shirt is ook comfortabel en heeft een leuke print, het model heeft een uitlopende, schootjesvormige onderkant, waardoor het een beetje zwierig wordt.
 
PCgrijs2
 
Paulien heeft een sportief, nonchalante stijl. Deze zijden blouse (PBO) is mooi afgewerkt met een zwarte bies bij de manchetten, op een zwarte nauwsluitende leren rok is het een fraaie combinatie. Op de bovenste foto is het door het lang, fluffy wit vest weer wat sportiever.
 
PCgrijshand
Paulien haar eigen hand op een sokkel. Bij een workshop beeldhouwen kwam ze er achter dat ze een goed oog heeft voor verhoudingen en ook nog eens talent om te werken met klei. Ze heeft nooit geweten dat ze dit zelf ook kon. Deze hand is haar eerste werkstuk. Ook gaat ze een kursus edelsmeden volgen, het lijkt haar erg leuk om sieraden te maken. Ze raadt dan ook iedereen aan om eens te proberen en te doen wat je leuk lijkt, dat kan heel verrassend zijn.