Modeinspiratie met Paulien: geel en groen

Gepost in Frontpage Blog.

PCgeel3

Foto: @Gaston Wals

Jurkjes en rokjes. Ze zitten zo fijn vooral als ze van tricot zijn. Eén van de favorieten van Paulien is dit jurkje van studio Annelies. Een hele mooie kleurencombinatie in een bijzondere tricotsteek gebreid. Gecombineerd met een geel vestje van Kyra en Co draagt het comfortabel en prettig. 

Paulien heeft lange benen en kan heel goed een enkellaars in contrasterende kleur bij de pantys dragen, Paul kan met haar korte benen beter een eenkellaars in dezelfde kleur, dat geeft een langer effect.

PCgeel

Geel is niet de kleur die Paulien snel zou kiezen. Toch staat het verrassend goed en heeft ze besloten het vestje te kopen. Ook in combinatie met een jeans of met een grijs jurkje heeft ze er veel plezier van.

PCgeelfb

De groene blouse (Only) met 1 goudkleurige rits en driekwart mouwen is ook een kleur die Pauli niet zo snel zal dragen. Toch kleurt het goed bij haar en huidskleur en blijkt het bijzonder goed te combineren met heel veel kleuren zoals blauw, zwart, rood, zand, wit. Ideale kleur eigenlijk! Op een strak zwart rokje heeft een iets wijdere blouse ook een leuk effect.

Nog meer inspiratie?

 Kapsels kort of lang