Modeinspiratie met Paulien: blauw en blauw

Gepost in Frontpage Blog.

pcblauwpb

Fotograaf: @Gaston Wals

Blauw en blauw. Blauw is het nieuwe zwart en blauw is klassiek en blauw is chique en blauw is sportief. Kortom blauw is een hele fijne kleur. Paulien draagt een slimfit jeans van Deyk met een kanten top van Dayz, en een tricot blazerjasje van Penn. Een leuke vaal blauwe linnen shawl maakt het tot een sportief geheel. 

pcblauwpb1 pcblauwpb2

Paul draagt een leuk tricot jurkje (C&A) een A-lijn. Door de uitwaaierende rok lijkt je taille slanker. Het jurkje is goed te combineren. Met een spijkerjasje en witte gympen is het lekker stoer. Met het tricot vestjasje met rits en grafische print lijkt het wat eleganter.

 

pcbeeld1

Toen ik dit beeld in de woonkamer zag staan wist ik niet dat Paulien dit zelf had gemaakt, zo mooi in vorm en zo sierlijk neergezet.  Nog niet zo lang geleden heeft ze ontdekt dat ze goed kan beeldhouwen en vooral vormen in was die in brons kunnen worden gegoten.  

pcblauwpb3vHier is het jurkje gecombineerd met een klassiek blauw wit gebreid vestje met brede witte bies. Een ketting met superdikke parels maakt het tot een chique geheel.

Meer inspiratie:

Mode met Etan 

Mooie tassen kijken!