Modeinspiratie met Paulien: jumpsuit en jasje

Gepost in Frontpage Blog.

pcgroen1

Fotograaf: @gaston wals

De laatste keer samen met Paulien! De stijl van Paulien is sportief nochalant, maar ze heeft ook hele chique stukken in haar garderobe zoals dit mooie fluwelen jasje van Kyra & Co. ideaal om in je kast te hebben want je kunt het combineren op een effen jurkje of met een rok en blouse. Het dessin maakt het ook extra mooi!

pcgroen2

Paul draagt een jumpsuit (C&A)met driekwart mouwen en een mooie overslag als top. Het goudkleurig element bij de hals lijkt net een eenvoudig sieraad. Het is puur synthetisch, maar voelt lekker koel aan. De stof kreukt niet en ideaal in je koffer als je een weekendje weg gaat of met vakantie. Het zit ook comfortabel en nergens zit het strak, ideaal dus!

pcgroenkatPaulien heeft een man een zoon en dochter en ook nog es twee katten waar ze dol op is. Tijdens de fotoshoot werden we stilzwijgend geobserveerd door Molly. De andere liet zich niet zien.

Het was weer een leuke ervaring voor Paulien en we hebben ook veel gelachen. Volgende week stel ik jullie voor aan Melinda ofwel Mindy die geboren en getogen is in de USA en door de liefde al bijna 30 jaar in Nederland woont.

Paulien bedankt!