Authentieke Gaucho laarzen bij elke kledingstijl! Elegant en stoer!

Gepost in Frontpage Blog.

 IMG-20170227-WA0011

Zulke heerlijke soepele laarzen heb ik nog niet eerder gedragen. Goede hakhoogte, lekker zacht en heerlijk voetbed. Deze unieke, duurzame en handgemaakte producten worden ge├»mporteerd uit het nog ongerepte Uruguay.  Drie vrouwen op reis in dit prachtige land die terechtkwamen in een Gaucho festival in Minas. Ze waren meteen onder de indruk van de laarzen die door iedereen -mannen, vrouwen en kinderen- werden gedragen en kochten zelf ook meteen deze prachtige handgemaakte laarzen. Het idee werd geboren om CharruaZ-estilo op te richten en deze authentieke laarzen en alpargatas (laag model) te importeren en te verkopen via een webshop.

doesjka2  doesjka4l
Hoge en halfhoge modellen                           De laarzen hebben een lage hak en leren zool                         

Het zijn fantastische laarzen om in verschillende stijlen te dragen. Via mijn blog werd ik uitgenodigd en laten we hier de verschillende stijlen zien. Op de eerste foto dragen Doesjka en Paul de hoge laarzen bij een elegante outfit. Zowel met als zonder een panty geeft het een stoer effect. Bij een sportieve outfit staan ze mooi als je ze over de pantalon draagt. Ook de halfhoge laarzen staan dan erg leuk.

De alpargatas (de lage schoenen)zitten ook heerlijk lekker zacht en staan leuk onder een broek. De kleur is ideaal want deze past werkelijk overal bij! De laarzen en schoenen zijn er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor heren is er een mooie halfhoge uitvoering. Ook in kindermaten zijn deze heerlijke leren gaucho laarzen verkrijgbaar.

doesjka3lg

Ze zijn te koop in Nederland door eigen import en we nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in de webshop van Charruaz-estilo

We werden gastvrij ontvangen voor de fotoshoot in het Star Lodge hotel in Utrecht.