Modeinspiratie met Melinda: zacht pastel, stoer gecombineerd

Gepost in Frontpage Blog.

melrose1

Fotografie: @Gaston Wals

Melinda (52) is het gastmodel deze vier weken. Ze heeft veel grijs, zand en zwarte kleuren in haar kast. Eén van de uitzonderingen is deze zachtroze overslagjurk met brede revers. Zachtroze pastel past ook heel goed bij blond haar. Gecombineerd met een licht spijkerjackje wordt het toch een beetje stoer. 

melrozeisa1

Is dit de dochter van Paul? Nee hoor dit is Isabelle, de dochter van Melinda. Ze heeft een stoere kledingstijl en draagt graag zwart. Studeert rechten in Amsterdam en vindt fotograferen superleuk! Paul mocht haar leuke enkellaarsjes lenen, speciaal voor deze foto. Ze draagt een rok van tule in twee laagjes en een elastische tailleband. (C&A) Daarbij een stoer zwart leren jasje (Zara) tot in de taille (ook geleend van Isabelle)

melrozem2            melrozep1

Melinda woont sinds 1988 in Nederland en is dol op fietsen, maar wel in de sportschool: spinning is haar favoriete sport. Ze blijft er lekker fit bij en ook mooi slank. Tip: probeer ook eens zachte pastelkleuren en combineer ze met een stoer item, het staat verrassend leuk!

Meer inspiratie: Leny en kleurrijk leven  Modeinspiratie met Dinie