Modeinspiratie met Melinda: trendy strepen!

Gepost in Frontpage Blog.

melstreep4fb

Fotografie@gastonwals

Zo lang ik me kan herinneren zijn strepen nooit uit de mode, vooral de klassieke blauw witte strepen zijn dit voorjaar een musthave in je garderobe. De strepen zijn er dit jaar in veel kleuren! Je ziet brede en smalle strepen of een combinatie daarvan.Melinda draagt een retro overhemdjurk (C&A) met boordje met brede en smalle strepen in grijsblauw, donkerblauw wit en bruin; een bijzondere kleuren combinatie. Een smalle stoffen ceintuur in de taille geeft het een slank silhouet. Dochter Isabelle helemaal in zwart. Ze was toevallig thuis, want ze studeert in Amsterdam. Dat vindt Melinda wel lastig want ze kreeg altijd goede mode adviezen van Isabelle!" Dit staat je goed, probeer dit eens mam, of mam dat kan echt niet." Samen met haar andere zus Marie-claire kijken ze graag in modebladen en kunnen ze daar heerlijk over babbelen zo nu en dan.

melstreep1

Melinda (52) is opgegroeid in North Carolina en is in 1988 naar Nederland gekomen. Inmiddels man en twee dochters rijker en de laatste twee jaar begonnen met schilderen naast haar werk als bedrijfsjurist. Ze schildert graag grote portretten en is autodidact. Ze had altijd wel interesse in kunst en bezoekt graag musea. Inmiddels hangen er al een paar mooie doeken in haar huis die we even bij elkaar hebben gezet voor deze foto.

melstreep3          melstreep5

Paul draagt een jeansjurkje (C&A); ook een retro overhemdmodel met kraagje, kan goed met blote benen en lichte suede laarzen. De stof is lekker soepel en daardoor heel goed draagbaar.

Modetip van deze week: draag eens vaker een jurkje, er is erg veel keus in de winkels. De retromodellen geven een leuke terug-in-de-tijd gevoel. Draag daarbij hoge laarzen nu het nog een beetje fris is en je bent helemaal trendy in voorjaar 2017!

 

ze