Modeinspiratie met Melinda: casual style

Gepost in Frontpage Blog.

meljeans2

Fotografie:@Gaston Wals

In onze vrije tijd dragen we graag  jeans! Er zijn veel modellen, maar welke is nu voor jou het meest geschikt? Er zijn merken die een speciale pasvorm voor vrouwen hebben, want wij wij hebben natuurlijk niet allemaal hetzelfde figuur. Brede heupen of geen heupen, volle bovenbenen, hele smalle benen, dikke kuiten en ga zo maar door. Hier draagt  Melinda een skinny jeans (Zara)die nauw sluit om de enkel. Met haar lange slanke benen is dit een goed model voor haar. Paul draagt een recht model jeans (C&A) in leuk streepje bleached met enkelsplitje. Vanwege de dikke kuiten is dit beter dan een skinny jeans.

meljeans3

Welke schoenen draag je bij een jeans? Natuurlijk ook dit jaar de klassieke Stan Smith van Adidas. Gecombineerd met een zijde blouse en een stoer leren jackje is het een mooie combinatie. Draag je de jeans met een blazer of wat zakelijker dan kun je daar heel goed pumps, ballerina's of enkellaarzen bij dragen. Melinda houdt van spinning, elke week een uur naar de sportschool! Daardoor blijven haar benen wel goed gespierd!

meljeans1

 Paul draagt een sweater, die zie je nu ook erg veel dit seizoen. In allerlei kleuren met grote of kleine prints. De witte gympen zijn al het derde seizoen! Geox met een ademende zool, ze lopen nog steeds heerlijk!

 Dit was de laatste fotoshoot met Melinda! Het was een leuke ervaring en weer heel erg gezellig. Melinda bedankt voor je bijdrage!