Hello 5.0 of Hello 6.0?

Gepost in Frontpage Blog.

pbzestig

Ja hoor deze week was het zover, de zes in plaats van de vijf! En ik kan jullie zeggen, het is geweldig dat ik zestig ben geworden! Gaan we nu verder als Hello 5.0 of Hello 6.0? Nee hoor we gaan gewoon door met Hello 5.0! De 0 staat voor Oneindig, gestart met de 5 ervoor. En natuurlijk ben je zo oud als je je voelt. Tijdens een surprise etentje met vriendinnen was ook Mariette van 80! Een vrouw vol humor en levenslust, vol verhalen en een bijzondere kijk op de zaken. Heerlijk als je dat kunt zijn. Een terugblik naar je jeugd door lange vriendschappen uit die tijd en nieuwe waardevolle vriendschappen die weer zijn ontstaan. Het beeld dat je zelf als jong meisje had bij een vrouw van zestig rijmt niet met hoe je je nu voelt. Diep van binnen ben je nog dat jonge meisje, maar wel met meer levenservaring. 

De fysieke ongemakken en het verslappen van je huid hoort ook bij het ouder worden zoals we allemaal weten.  We ontkomen er niet aan en misschien kunnen we er wat aan doen. Probeer de oefeningen eens die je op dit filmpje ziet. Of het helpt weet ik niet, maar het is het proberen waard!

 

 

 Gebruiken jullie ook antirimpelcremes?. Helaas bestaat er geen crème die je rimpels doet wegnemen, al wordt je dat wel veelvuldig beloofd via de verpakkingen. Zaak is wel om te blijven smeren met crèmes, welke je dan ook gebruikt, want het houdt de huid wel soepel. Als je baat hebt bij je dure crèmes blijf deze dan gebruiken, maar er zijn ook goedkopere versies verkrijgbaar die net zo effectief zijn.

Een tip om er net even iets stralender en uitgeruster uit te zien is een dun laagje "bruin zonder zon"of een bb of cc creme te gebruiken dat is een verzorgende dagcreme met een kleurtje.

Rimpels ontstaan nu eenmaal maar ik las een leuke tip, gewoon proberen: Een tip die geen geld kost, enkel twee eetlepels uit je keukenla. In China gebruiken ze er de porseleinen soeplepels voor, maar niet iedereen heeft die in huis en gewone eetlepels schijnen ook te helpen. Ik weet niet of het werkt maar het is de moeite waard.

Doe de behandeling voor het naar bed gaan. Breng een nachtcrème aan.Beweeg de bolle kant van een lepel over je huid, van het midden naar de zijkanten, in opwaartse bewegingen. Je mag best wat druk uitoefenen. Het handigst is 2 lepels te gebruiken, in elke hand een lepel en ze achter elkaar aan over je huid naar boven strijken.Herhaal iedere beweging 10 keer.

Met deze leuke tips en trucs gaan we op naar de 70! en volgende week weer een modeinspiratie!