Modeinspiratie: rood, wit, blauw!

Gepost in Frontpage Blog.

pbstreep2

Foto:@gaston wals

Gelukkig geen regen tijdens de fotoshoot. We waren te gast bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Muiderberg een hele gezellige locatie met een leuk strandje en een kleine haven met zeilschool. In die haven liggen leuke bootjes en daar past deze sportieve mode helemaal bij. Rood, wit, blauw, vrolijke frisse kleuren van onze Nederlandse driekleur. De skinny katoenen broek (C&A) heeft een hele mooie tomaatrode kleur rood, niet te fel en niet donker; ik viel er direct op. Daarbij een sportief shirt van Only met leuke smalle rode biezen langs de mouwen en hals.

pbstreep3   pbstreep1

De achterkant van het shirt heeft een hele mooie diepe v, dat maakt het net even wat anders. En bij de mouwen zie je de v ook weer terug. Oh ja het jackje is van mezelf uit de oude doos, maar nog altijd goed te dragen. 

 

Op een mooie dag is het best druk bij de Zeemeeuw, maar ook bij minder weer kun je heel goed gezellig binnen zitten. Als je zin hebt in een kop koffie of thee, een biertje of een goed glas wijn dan kun je echt even genieten. Voor de lunch een lekker broodje of salade, ook dat hebben ze op de kaart. 's Avonds voor het diner een fijne vis of een lekkere sate, dat is smullen geblazen. Strandpaviljoen De Zeemeeuw superleuk en vlakbij de A1 even de snelweg af bij Muiderberg!