Modeinspiratie: boho style met de Beach Boys!

Gepost in Frontpage Blog.

 

paulboho2

Foto: @gastonwals

De bohemian ofwel "boho look" is in Ibiza nooit weggeweest en nu zien we dit seizoen de winkels vol met lange jurken met of zonder bloemen, gehaakte vestjes. De nonchalante hippie look van weleer, dat weten wij nog heel goed toch? Daarom is het des te leuker dat we deze stijl weer kunnen dragen. Niet alleen als je met vakantie bent, maar ook als de zon schijnt! Gewoon doen!

   

Bij deze stijl passen die heerlijke espadrilles (te koop bij Omoda.nl ) of hele chique van Chanel! De espadriles met sleehakken zitten ook zo lekker en je kunt er goed op lopen! Ze zijn er met leuke bandes om je enkel, met riempjes of met open hiel. 

paulboho

Locatie: Strandpaviljoen en restaurant De Zeemeeuw in Muiderberg

Vestjes en hoedjes en zelfs bikini's  haken deed ik vroeger zelf. Rondjes , zeshoekjes en bonte kleuren of effen. Met bolletjes katoen en een haaknaald in je tas zat je overal te haken. En nu zijn er weer gehaakte hesjes en meer te koop in de winkel. De jurk en het vestje kun je vinden bij C & A . Zowel online als in de winkels is er heel veel keuze in leuke en betaalbare mode.

En wat dacht je van de muziek tijdens de eeuwig lijkende zonnige zomers? De Beach boys met: Good vibrations!