Modeinspiratie: ontdek de kracht van rood

Gepost in Frontpage Blog.

pbrodebroek4

Foto: @gastonwals

Een rode broek! Wat kun je daar veel mee combineren, sportief met streepshirt en witte gympen en met deze zalmroze blouse wordt het wat eleganter. De schouders zijn open en dat geeft een heel vrouwelijke look. (C&A) Met de mooie lak schoenen met hakken is het helemaal af. De modetip is: een broek kun je zowel sportief, casual of eleganter dragen. Door de keuze van je schoenen en van je top maak je het verschil. En de kracht van de rode broek is dat je het met veel meer kunt combineren dan je denkt! Alle kleuren van de regenboog passen bij rood!

pbrodebroek1   pbstreep2  

Dit was de laatste fotoserie bij De Zeemeeuw in Muiderberg. Het heel gezellige strandpaviljoen waar je heerlijk kunt zitten aan het water en genieten van lekkere happen voor de lunch en het diner. En natuurlijk ook voor de liefhebbers van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn. 

pbrodebroek2Deze prachtige rode glanzende hakken heb ik al tien jaar, ze hebben een ingebouwde plateau. Jammer genoeg kan ik er niet meer ver op lopen, voor een feestje of gelegenheid is het gelukkig nog goed te doen.

De volgende week kunnen jullie kennismaken met Alexandra. De locatie is een concept store met meubels, sieraden, decoraties en mode!