Modeinspiratie met Alexandra: voor frisse dagen

Gepost in Frontpage Blog.

alexblauw2

Foto: @GastonWals

Wat hebben we weer een bizarre week achter de rug met al die regenbuien en lage temperaturen. Wat draag je op zulke dagen? Donkere kleding daar heb je soms ook genoeg van. Gelukkig vonden we bij Daan's decorations leuke mode . Alexandra (53) en eigenaar van huidverzorgingsinstituut L'Ocean draagt hier een mooie katoenen pullover met wijde v-hals en daaronder een hele leuke top met rafelranden. Daarbij draagt ze een lichtblauwe jeans. Een fijne combinatie. Bij L 'Ocean  is het feest vanwege het 10 jarig jubileum, daarom zijn er nu elke week aantrekkijke acties voor een beauty behandeling. 

alexblauw3

Paul draagt hier een lichtroze zachte tricot broek met een boord in de taille. Lage zakken en heel comfortabel (joggingstof) Bijpassende touwschoenen in dezelfde kleur en daarbij een boho blouse met grote volants en wijduitlopende mouwen. Een viscose zijden blouse met bijpassend hemdje. Zomerse uitstraling, maar wel lekker warm. Op de achtergrond zie je heel veel leuke stoelen, in allerlei vormen en materialen. Gewoon voor een leuke plek of aan je eettafel in huis!

alexblauw5  alexblauw4

Bij Daans Decorations vind je heel veel trendy woonspullen. Mooie kussens, wandkleden, maar ook prachtig servies , borden, kommen, bestek en bijpassende kandelaars kaarsen en nog veel meer.