Sperwershof, verrassende belevenis in 's Graveland

Gepost in Frontpage Blog.

 

sperwershofHet wordt weer mooi weer en tijd om er eens op uit te trekken. Tijdens een heerlijke wandeling via slingerende bospaden en prachtige waterpartijen in het Spanderswoud ontdekten wij de De Sperwershof in 's Graveland. Spinazie, pastinaak, rabarber en andere groenten worden daar op biologische wijze gekweekt en zijn ook te koop in de winkel.  Vanaf juli kan je in de mooie wilde tuin klaprozen, irissen en nog veel meer bloemen plukken en je eigen boeket samenstellen. Je kunt er in de workshop bloemschikken ook leren hoe je een mooi boeket kunt maken.

We streken neer op een intiem terras om uit te puffen en werden volledig verleid door alle uitgestalde eigengebakken lekkernijen. Toch weer bij de koffie een verboden gembertaart! Oh wat was ie lekker, maar wat voelden we ons weer schuldig. Zoals een beroemde filmster (weet iemand wie?) ooit zei : 2 minuten op de tong, 2 uur in de maag en een leven lang op de heupen!

 In de winkel vind je nog heerlijke jammetjes, groenten, bloemen, mooie mokjes, schalen en zalige zeepjes om mee naar huis te nemen.

Wij komen er graag terug! Misschien volgende week al, want er staat nog een andere mooie wandeling in die omgeving op stapel!Een mooie fiets- of wandelroute door het Spanderswoud leid je naar deze verscholen pleisterplaats waar je volop kunt genieten.

informatie sperwershof. Vind je deze theetuin tip leuk? Of heb je er nog iets aan toe te voegen, omdat je er geweest bent? Reageer, klik op lees meer!