365 geboortedagen mysteries in een boek!

Gepost in Lezen & Kijken.

antieke klok dierenriem groot uitsnede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je in astrologie gelooft of er op zijn minst altijd nieuwsgierig naar bent is dit een bijzonder boek. Een naslagwerk zou ik het willen noemen. Ik kwam er ongeveer 10 jaar geleden mee in aanraking, omdat een vriend mijn geboortedag en de bijbehorende karakterbeschrijving van de mensen die op die dag geboren zijn, had opgezocht. Klik op 'lees meer' om verder te lezen.

Hij liet het me lezen en ik heb de betreffende bladzijde gekopieerd en bewaard. Het was echt interessant, omdat ik mezelf erin herkende met mijn sterke en zwakke kanten. Onlangs moest ik er weer aan denken, omdat ik bij een bijeenkomst was van 10 personen waarvan er twee op dezelfde dag geboren waren als ik. Dat vond ik zo ongelofelijk toevallig! Het boek was er toen alleen in het Engels, maar nu zag ik dat er sinds 2010 ook een Nederlandse vertaling verkrijgbaar is. De schrijver is Amerikaan van geboorte en heet Gary Goldschneider (1939). Hij studeerde medicijnen, psychiatrie en Engelse taal-en letterkunde. Hij gebruikte o.a. oude geschriften uit India waar ooit een minitieuze studie werd gemaakt van de betekenis van elke graad van de zodiac. Daarnaast raadpleegde hij visioenen van westerse paragnosten, de psychologie en gebruikte hij eigen astrologische waarnemingen. De verschillende cycli en seizoentekens komen aan de orde, evenals de nader bepalende 48 tijdvakken en alle dagen van het lentepunt, 21 maart. Behalve de zonnestand kun je de aangegeven graadbetekenis ook toepassen op de andere planeten in je horoscoop. Wil je meer te weten komen over jezelf? Zie hier het boek: Het mysterie van je geboortedag.

Een mooi handboek voor hobbyisten en of beroeps-amateurastrologen.

 

 

 

 

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!