WakaWaka: super handig en levensreddend!

Gepost in Lezen & Kijken.

    

Wat een superhandige compacte betaalbare lamp op zonne-energie zagen wij! Die is ideaal als je licht nodig hebt en er geen electriciteit is. Nou die moet echt mee in de vakantiekoffer en je kunt er ook één kopen die meteen een oplader is voor je mobiele telefoon of andere mobiele apparaten. Gewoon in de zon opladen en je hebt 150 uur licht! Het is een WakaWaka light ; een innovatief en super efficiënt product en we zijn onder de indruk van het verhaal achter deze leuke, handige lamp.Als je zelf zo'n WakaWaka light hier in Nederland koopt kun je er één geven aan iemand in een ontwikkelingsland dat je zelf kunt kiezen, onder het motto Buy one = give one. Lees meer........

Meer dan een miljard mensen leven zonder electriciteit. Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe dat voelt, want wij drukken op een knopje en de lampen gaan aan, we kunnen televisie kijken, we hebben een koelkast en nog veel meer. WakaWaka betekent helder licht in het Swahili en is de naam voor deze onzettend handige lamp die is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Handig voor ons, maar noodzaak en levensreddend voor mensen in ontwikkelingslanden. Inmiddels zijn er 25.000 WakaWaka lampen in gebruik in landen als Manilla, Kenia, Syrie.

WakaWaka light is te koop in geel, zwart en wit en kost € 29,00, met een oplader erbij zijn de kosten € 69,00 

Wij gaan er snel één bestellen want de verzending is tijdelijk gratis in Nederland en we kunnen iemand heel blij maken!

Op de website van WakaWaka  vind je alle informatie over de organisatie, de landen, de lampen en hoe je ze kunt bestellen!

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!