Boekentip: lachen en huilen tegelijk lees WIJ!

Gepost in Lezen & Kijken.

Als je op de afbeelding van het boek klikt, dan kun je het direct bestellen.

 

 

"Dit boek moet je ├ęcht op je blog zetten, heb het net gelezen, een ├ęchte aanrader! "Aldus Peter een goede vriend van mij.

Hoe probeert een vijftiger weer grip op zijn leven te krijgen? Dit is te lezen in het boek "Wij" van David Nicholls. "De hoofdpersoon Douglas is 54. Zijn leven brokkelt af; zijn vrouw -van wie hij zielsveel houdt- wil van hem scheiden en zijn 17 jarige zoon is hem spuugzat. Tegen beter weten in neemt hij zijn gezin mee op vakantie naar Europa, om te redden wat er te redden valt. Zelden zoveel herkenbaarheid gelezen over hoe je als ouder je kind niet moet opvoeden. Ook heb ik echt gelachen over wat Douglas zich allemaal op zijn hals haalde".

Het verhaal geeft ook een mooi beeld over een grote liefde en hoe je elkaar onderweg kan kwijtraken. Het is zeker geen deprimerend verhaal, integendeel, ter lering en vermaak ideaal voor in de vakantie en een goed verhaal voor zowel mannen als vrouwen! Meenemen dus!

Nog meer boekentips:

De huisgenoten van Sarah Waters (ook tip van Peter) 

Het bastaardmeisje van Maria Tarditi

Tonio, A.F.Th. van der Heijden

Betere loopbaantips: Je tweede carriere

 

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!