Mia is cranio-sacraal therapeut, wat is dat?

Gepost in Lezen & Kijken.

 miacranio

 Fotografie: MisjaB

"Kijken en luisteren wat er is en bepalen wat we ermee kunnen doen" dat is het belangrijkste onderdeel van de Cranio Sacraal therapie. Het is een zachte diepgaande behandeling in volledige ontspanning en het helpt om lichaam en geest weer in balans te krijgen", aldus Mia die als gastmodel elke zondag op de modefoto's te zien is.

Ik had er nog niet eerder van gehoord en vond het zo interessant wat Mia erover vertelde dat ik dit graag met jullie wil delen. Lees verder onder lees meer:

Mia vindt het fijn mensen te ontmoeten en te kunnen helpen. De weg naar Cranio-Sacraal therapeut sloot mooi aan op wat ze allemaal gedaan had. Ze is ooit begonnen als pedicure om thuis te kunnen werken en voor haar twee kinderen te zorgen. Ze volgde de opleiding Schoonheidsspecialiste/Visagiste, maar dat vond ze niet helemaal haar "ding". Al zoekende trok Dr. Hauschka therapie - schoonheidsspecialiste op antroposofische basis, met natuurzuivere cosmetica- haar erg aan. Ze volgde de opleiding die toen nog in Duitsland was (een heel bijzondere ervaring ,) en ze had haar draai gevonden.

Ze was hierover zo enthousiast dat ze een opleiding volgde in Aromatherapie en Shiatsu (drukpuntmassage via de meridianen/energiebanen). Alles sloot mooi op elkaar aan. In 1996 is ze noodgedwongen gestopt als Hauschka therapeut. Een aantal jaren later kwam ze in contact met Cranio-Sacraal therapie en voor Mia maakte dat de cirkel rond. In 2011 heeft ze deze pittige opleiding afgerond en werkt sindsdien als gediplomeerd Cranio-Sacraal therapeut.

Haar dochter heeft een mooie website gemaakt, dus als je meer wilt weten of met Mia in contact wilt komen voor Carnio-Sacraal therapie kijk dan op: www.miavosdemooij.nl

   

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!