De taal van het hart!

Gepost in Mode & Mooi.

 

     

Bron: Ingspire.nl

"Je zult je hart nooit kunnen ontlopen, daarom kun je maar beter luisteren naar wat het te zeggen heeft". (Paul Coelho) "Als je ruzie maakt met je partner, maak je ruzie met jezelf. Iedere fout die je in de ander ziet, raakt een verborgen zwakte in jezelf" (Deepak Chopra). Spreuken en wijsheden, inspiratie tot zelfbewustzijn, zingeving en verdieping; je vindt ze steeds meer in tijdschriften, boeken en zoals vroeger op tegeltjes "zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens". Bij mij prijkt ook een spreukenkalender aan de muur en ik lees em elke dag met veel interesse en het geeft stof tot nadenken die ik graag met jullie wil delen. "Door vergeving kunnen we de last die we meedragen van ons afschudden"(Isabel Allende)." Leg je hart, je geest en je ziel in de kleinste dingen die je doet; dat is het geheim van succes"" (Swami Sivananda) Bewuster leven vanuit je hart geeft vrijheid...lees meer

 Volg je hart, want dat klopt!

 

harthanden  

Luisteren naar je hart gaat steeds beter naarmate je ouder wordt. Je hebt de dingen al vaker meegemaakt, zijn herkenbaar en je kunt beter relativeren. Dit neemt niet weg dat je juist nu in staat bent om je hart te volgen. Contact maken met je hart is belangrijk voor je lichaam, emoties en spirituele gezondheid. Als je negatieve emoties voelt of angst of frustratie dan wordt je hartslag onrustig en onregelmatig. Ervaar je positieve emoties zoals liefde, waardering of geluk dan wordt je hartslag juiste rustiger en regelmatiger. Als je niet lekker in je vel zit, dan is het onvermijdelijk dat je gezondheid daar uiteindelijk onder gaat lijden. Zodra je jezelf verbindt met je hart, verbetert je gezondheid. "Aanvaard de dingen die het lot je geeft en bemin de mensen die het lot op je pad brengt en doe het met heel je hart" Marcus Aurelius Het hart overwint angst. Als je in staat bent bent om in iedere situatie van het leven zowel de goede als de slechte kanten te zien, dan kun je al je angsten doorbreken en de weg van je hart volgen. Richt je aandacht op de goede kanten. Dat is de manier! (R.Schache). 

Op internet vind je tal van interessante websites met spreuken en wijsheden: Ingspire.nlVoorpositiviteit  Spreukenengezegdes

Vertrouw op je hart! Als je vanuit je hart leeft, zul je ook in anderen de gevolgen zien van liefdevolle vriendelijkheid. De kracht van het hart is grenzeloos!

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!