Herfstmode met Pauline en Pauline part 3

Gepost in Mode & Mooi.

 paulinechique5

 Fotografie: MisjaB en Gaston Wals. Kleding: Pauw en Just a Joke

We gaan uit vandaag en daarom zijn we deze keer wat chiquer gekleed. Onze highheels speciaal voor de gelegenheid aangetrokken. Pauline draagt een jurkje met vestjasje van Pauw. Het is in haar favoriete kleuren, leverbeige. De stof kreukt niet en draagt heel comfortabel. Het jurkje heeft een kort mouwtje en het vestjasje heeft een mooie halslijn. De grote omslagdoek is van Just a Joke mode en aan twee zijden draagbaar, de ene kant met de tijgerprint en de andere zijde met een paysley motief, de afwerking met bont geeft het een chiquere uitstraling.

Pauline is makelaar in Amsterdam en ze vertelt dat het weer erg goed gaat met de huizenmarkt, in tegenstelling tot enkele jaren geleden. Ze heeft haar eigen klanten en helpt met het zoeken van een geschikte woning. Ze kan goed inschatten wat haar klanten zoeken en ze heeft kijk op de bouwkundige staat van een woning. Doordat het weer zo goed gaat heeft ze het ook heel erg druk, naast haar baan in een revalidatiecentrum. Zij werkt op een afdeling met dwarslesie patiƫnten en vindt er veel voldoening om de mensen te helpen, maar ook naar ze te luisteren. Het kan iedereen overkomen bv. door een ongeval. Dus laten we maar zoveel mogelijk blij zijn met wat we hebben.

paulinechique3t

Gelukkig staat de taxi klaar en kunnen we zo instappen! Want een eind lopen op die hoge hakken: die tijd is voorbij.

 Zelf draag ik een rok met bijpassend shirtje in een grijze slangenprint. De rok heeft laagjes en het shirtje een mooie overslag. Het leren jackje is mooi getailleerd en heeft mouwen van zwarte tricot. Deze eigentijdse en betaalbare mode is te koop bij Just a Joke.

 paulinechique1

 Toch even schoenen wisselen!

paulinechiqueschoen  

Nog meer inspiratie: Special over MisjaB  Moeders en dochter Uitjes op een rijtje

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!