Fit en jong door een ijsblokje?!

Gepost in Mode & Mooi.

 

Wisten jullie dat je je door een ijsblokje fitter en energieker kunt voelen? Hoe werkt het? Het klinkt natuurlijk vreemd, maar door een ijsblokje in je nek te leggen ga je je fit voelen en er jonger uitzien, gewoon proberen zou ik zeggen. Ik ga het ook doen! Jullie ook? Er is een punt op de basis van de hals genaamd de Feng Fu. Het Feng Fu drukpunt bevindt zich aan de basis van de schedel net onder de onderste rand van het schedeldak bovenaan de hals. Als je hier regelmatig ijs op aanbrengt, begint het lichaam  te verjongen en je zult je een stuk beter, gezonder, vrolijk en vol energie voelen.

Wat moet je doen:

Je gaat op je buik liggen
Je legt het ijsklontje op het Feng Fu punt
Je laat het ijsklontje gedurende 20 minuten op deze plek liggen
Hou een aantal ijsklontjes bij de hand voor het geval het ijsblokje helemaal gesmolten is
Je kunt gedurende twintig minuten gewoon stil blijven liggen, ook is het mogelijk om het ijsklontje in een zakje te doen of onder een shawl om je hals.
Wanneer je dit regelmatig herhaalt met pauzes van ongeveer 2 à 3 dagen zul je al gauw het verschil gaan merken. Het  werkt het beste wanneer je het ritueel 's ochtends op een lege maag of 's avonds voor het slapen gaan uitvoert. Als het ijsklontje op het Feng Fu punt ligt voel je na ongeveer 30 seconden een lichte warmte. De eerste paar keer dat je dit doet zul je een licht gevoel van euforie ervaren. Dit is een gevolg van de endorfine die hierdoor vrijkomt.

Waar is het goed voor?

Verbetering van de kwaliteit van slaap
Het verbeteren van je stemming
Genezen van de spijsvertering
Verlichten van verkoudheid
Verlichting van hoofdpijn, tandpijn, en pijn in het algemeen

Het kan helpen bij:

Ziekten van de ademhalingsorganen
Hart- en vaatziekten
Schildklier problemen
PMS
Menstruele cyclus
Geestelijke gezondheid

Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen, ik laat jullie weten hoe ik me voel en jullie kunnen zien of ik er jonger uitzie na een aantal weken, want hoe lang het duurt voordat dat zichtbaar kan ik nergens terugvinden.

Nog meer inspiratie: de Tao van de Vrouw    Inspirerende spreuken

Bron: Worldunity

 

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!