Kapsels: kort of lang?

Gepost in Mode & Mooi.

Lang haar of kort haar, kleuren of grijs laten worden? Vragen jullie je dat ook weleens af? Omdat ik me vaak geen tijd gun om naar de kapper te gaan laat ik het regelmatig groeien, totdat het me in de weg zit en ik het weer laat knippen. Dan vind ik het met zijpony weer leuker en dan weer uit mijn gezicht. Op de rechterfoto heb ik koper highlights, maar dat moet je regelmatig bijhouden en naar de kapper gaan. En zo zijn we vaak bezig met ons kapsel. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden en dat kun je zien op de onderstaande foto's van o.a. bekende filmsterren als Helen Mirren, Linda Gray en Sharon Stone. Enjoy en probeer het eens een keer, want één ding weten we zeker: je haar groeit altijd weer aan!

 planghaar  pkort

  Langer en eigen kleur geverfd                                 of     korter met koper highlights?

ml    ml4

 Korte opgeknipte bob met lange lok                                   Half lang met plukjes pony 

ml3    half lang haar met bril

In plukjes geknipt!                                                                Achter op één lengte van voor in lagen. Diane Keighton

`   

Linda Gray: lang en bot aan de onderkant (63) en Nu korter in lagen en grijs (70)

 

Lml7  lang grijs blond haar

 Lekker kort van voren en iets langer achter.                       Mooi lang sluik vallend, grijzend blond haar op één lengte.

ml9  

 Helen Mirren: bob halflang met zijpony                           Sharon Stone: korte laagjes en plukjes

Bron: Plusrubriek

 

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!