Goed make up advies bij Bobbi Brown

Gepost in Mode & Mooi.

bobbybrown

Een zondagmiddag in De Bijenkorf. Zodra je binnenkom komen de geuren van de cosmetica afdeling je tegemoet Bij de counter van het merk Bobbi Brown is een visagist bezig met het aanbrengen van make up bij klanten. Bobbi Brown heeft een complete gezichtsverzorgingslijn met huidverzorgingsproducten en make-up van lipsticks, oogschaduw, blushers en nog veel meer. Zelf gebruik ik de penselen van dit merk, die zijn van echt haar en heel fijn om bv. oogschaduw of blush aan te brengen.

In een leuk gesprek werd mij verteld waarmee Bobbi Brown zich onderscheid: 'We maken haute couture make-up, op maat gemaakt en precies afgestemd op jouw huid en jouw wensen. Ook kunnen vrouwen met de make-up van Bobbi Brown leren hoe ze de perfecte make-up bij zichzelf aanbrengen. Bovendien zorgen onze foundations en concealers ervoor dat iedereen een perfecte huid kan hebben. De grootste fout, die je kunt maken, is met make-up proberen je gezicht te veranderen. Bij een fotoshoot werkt dat wellicht, maar in het echte leven niet. Vrouwen vergeten vaak juist datgene wat ze mooi vinden aan hun gezicht te benadrukken. In plaats daarvan proberen ze bepaalde dingen te veranderen, zoals dunne lippen en kleine ogen. Daardoor benadrukken ze echter juist die minder mooie eigenschappen.'

Omdat ik de laatste tijd meer kringen onder mijn ogen heb, krijg ik het advies een corrector te gebruiken en daarbij een concealer. Omdat Bobbi Brown heel veel kleuren heeft, is er altijd een juiste kleur voor jouw huid. Bij mij zijn de kleuren vaak te licht, dus ik koop graag dit merk. Als advies krijg ik nog mee om een blush hoog op mijn wangen aan te brengen en licht uit te wrijven schuin naar boven en schuin naar onder zodat er een soort van driehoekje ontstaat. Als je ouder wordt gaat je huid door verslapping wat hangen, dus je moet geen blush naar onderen aanbrengen, dan versterk je dat juist! Goeie tip dus!

Bobbi Brown is o.a. te koop bij De Bijenkorf en Douglas.

  

Nog meer inspiratie: Tips tegen wallen  Superlooks

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!