Mode inspiratie met Dinie, part one!

Gepost in Mode & Mooi.

dinibruinleer1

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals 

Als eerste in 2016 verwelkomen we gastmodel Dinie. Dinie is 62, is getrouwd en heeft twee prachtige dochters Myrthe (26) en Amber (29). Ze wordt binnenkort voor de eerste keer oma. Dinie heeft een casual kledingstijl. Ze is dol op mooie jasjes van leer en mooie vesten. 'Mij zie je niet in kleding van H&M en Zara. Ik koop graag bij de Bijenkorf, waar je veel mooie merken onder één dak vindt. Ik draag verschillende kleuren, soms lekker helemaal zwart en soms lekker vrolijk gekleurd'.

 huis1

We waren voor deze fotoshoot te gast in een heel bijzonder ecologisch en duurzaam huis, gebouwd in een heuvel en ontworpen door de eigenaresse zelf.  Binnenkort kun je op de site meer lezen over dit bijzondere huis.

diniebruinleer3  diniepaul2

Dinie draagt een zwarte aangesloten stretch jeans met daarbij een lange blouse, met leuke bloemetjesprint en een opstaande kraag. Een eenvoudig zachtleren jasje maakt het een sportief gehee.l Paul zie je in een kek rokje met lekkere warme grofgebreide coltrui (C&A). Lekker nu het eindelijk wat kouder wordt. Het huis heeft veel trappen; mooie dichte van licht hout en kleine trapjes waarvan de treden van oude skateboards zijn gemaakt.

diniebruinleer2

Mooie armband met zilveren rand en bijpassende ring. Dinie is dol op bijzondere sieraden!

diniepaultrui

 Meer mode inspiratie: Warme zachte jassen Warme vesten

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!