Mode inspiratie met Dinie: part three

Gepost in Mode & Mooi.

 

dinierood3

Fotografie: misjaB en Gaston Wals

Dit is alweer het derde en één na laatste artikel met gastmodel Dinie (62). Dinie houdt van casual kleding en hier draagt ze een klassiek blauw wit gestreept t shirt en een lekker poezelig superzacht vest dat ideaal is bij koud weer of als je je kouwelijk voelt. 

dinirood1

Paul draagt een minijurkje, eigenlijk voor mooi weer. Een klassiek model met brede plooien vanuit de taille en strak lijfje. Gelukkig is het stretchstof! Wel aan de korte kant, maar met een panty gaat het nog net. De kapstok is een echte vondst: Een tak uit het bos en twee stukken van een boomstam, hoe simpel en creatief  kan het zijn?

dinierood2  dinierood6interieur

Dinie zit in het keukendeel van het bijzondere en duurzame huis. Een doorkijkje vanuit de kamer laat een aantal hele bijzondere en kunstzinnige ceaties zien van spullen die al eerder gebruikt zijn. De auto aan de wand wordt gebruikt als hangkast!Dinie in de keuken: ze houdt erg van kokkerellen.  " Mijn grote hobby is koken voor vrienden of familie. Het liefst de Aziatische keuken zoals Indisch, Chinees, Thais etc. Maar ook stamppotten, salades of lekker biologisch vlees, kip of vis. Ik probeer graag nieuwe recepten".

dinierood5potten   dinierood7

Een originele lamp van oude koffiekannen en theepotten! 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!