Mode inspiratie met Alice part two! Vurig rood!

Gepost in Mode & Mooi.

alicerood2

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals

Hier zie je Alice (nog net 50) en Paul in de heerlijke kleur rood! Rood staat goed bij blond en donker haar zoals jullie kunnen zien. Rood de kleur van de liefde, vuur en passie! Alice draagt een oranjerode jurk met driekwart mouwen en een lang mouwloos vest met grote kraag en grote, lage zakken. Daarbij draagt ze suede laarzen over de knie, als je lang bent staat dat supergoed!

alicerood1  alicerood3

Paul draagt een felrood kort jasje (Zara) met ronde kraag, raglanmouwen en een hele leuke plooi aan de achterzijde. Het model en de stijl neigen naar de 50-jaren! Daarbij een leuk zwart wit streep shirt op een zwarte broek. Alice werkt als receptioniste in een revalidatiecentrum; vooral de contacten met de mensen maken het werk extra leuk. In haar vrije tijd maakt ze lange wandelingen met de hond en ze gaat graag op stap met haar vriendinnen.

alicerood4

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!