Mode inspiratie met Alice, part three

Gepost in Mode & Mooi.

 

alicegroen1

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals

Zin in een ommezwaai? Soms kijk je in je kledingkast en vraag je je af wat je aan zal doen want je hebt helemaal niks meer............ Probeer dan eens een leatherlook. Je ziet het veel verwerkt in jasjes als voorpand of alleen de mouwen, broeken die aan de voorzijde van leatherlook zijn, rokken, tassen enz. Alice draagt deze "leren" jurk in een heel mooie groente tint, licht aangesloten en daardoor supervrouwelijk. Leuke ritsjes maken het weer een beetjes stoer.

alicegroen3  alicegroen2

Alice houdt van mode en shoppen. Ze probeert veel verschillende stijlen, is niet behoudend en durft veel! Paul draagt hier een lange blazer met opvallende print. Donkerblauw met mosterdbruin; ik vind het een mooi kleurenpalet. Samen met een witte blouse is het een frisse, maar ook bijzondere combinatie.

alicegroen4

 

De blazer en blouse zijn van H&M.

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!