Mode inspiratie met Etan, part one.

Gepost in Mode & Mooi.

 

Etan1fb

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals

Het gastmodel voor de komende 4 zondagen is Etan. Etan (56) houdt van mode, heeft een heel eigen stijl, houdt van bijzondere details en combinaties. Hij draagt graag vintage, maar ook hele chique kleding. Hij heeft veel kleding from all over the world. Het blauwe shirtje komt bv. uit Berlijn en het colbert heeft hij in New York gekocht.

 etan5  Etan2

In het interieur bij Etan zie je ook vintage met design gecombineerd en met zorg uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het prachtige behang met de gouden blaadjes, met daarvoor een houten vintage kast met matglazen schuifdeuren bjvoorbeeld. Paul draagt een print jurkje (H&M) met een korte mouw. De jurk heeft een taillenaad en is vanuit de taille een beetje aangerimpeld. Jeziet veel prints in de winkels. Niet alleen bij jurkjes, maar ook voor blouses, broeken en zelfs tassen.

Etan4  Etan6

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!