Mode inspiratie m/v met Etan! Jasjes!

Gepost in Mode & Mooi.

etanblauw4

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals

Een koude dag om dunne voorjaarsjasjes te fotograferen! Gelukkig heeft Etan een mooie collectie hoofddeksels. Dit wollen hoedje hebben we gekozen, want het staat hem goed en past mooi bij de overslag jas met grote reverkraag, opgezette zakken en dubbele knopen (double brasted).  

etanblauw1  etanblauw2 

Etan draagt hier een soepele pantalon die een dierbare vriendin gemaakt heeft. Een mooie visgraat, smal toelopende pijpen en twee ristsen aan de voorzijde. Het is een sportieve broek, die ook chique gedragen kan worden. Hij sport regelmatig om in good shape te blijven, want hij kan namelijk heel goed koken en houdt van lekker eten. Daarnaast zingt hij in een groot koor en dat is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel erg gezellig!

etanblauw5  etanblauw7

Paul draagt een korte regenjas (C&A) met drie knopen, hoge kraag en vanuit de taille twee plooien, zodat het jasje iets wijder uitloopt.Daarbij een eenvoudige zwarte pant, gecombineerd met een coltrui met driekwart mouwen. (ZARA) Een fijne draagbare jas!

etanblauw3

 

Deze schoenen zijn helemaal top! Met die opvallende rode veters en afgewerkte naden!

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!