Mode inspiratie met Etan m/v en Noah

Gepost in Mode & Mooi.

Dit is alweer de laatste fotoshoot met Etan. Hij woont al 20 jaar in Nederland en komt uit Israel. Hij heeft een fijn appartement met een mooi uitzicht op Amsterdam. De dun gebreide trui die Etan draagt is in verschillende breisels. Dit geeft een modieus effect. Paul draagt een heerlijke tricot jurk, die comfortabel draagt en ook nog eens de juiste lengte heeft; net over de knie. 

etanfb

Fotografie: MisjaB en Gaston Wals

Toevallig kwam Noah de dochter van Etan ook even langs voor de allerlekkerste soep. "Mijn vader kan echt heel lekker koken" vertelde ze mij.

etannoah1  Etannoah2

De jurk (H&M) van Paul lijkt op een dierenprint, maar als je goed kijkt dan zie je dat het allemaal takjes zijn. De mooie witte casual jeans combineert goed met de grijze trui. De super comfortabele leren wandelschoenen, die Noah niet mooi vindt, lopen heerlijk!

etannoahp  etanfb5

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!