Black and white....

Gepost in Mode & Mooi.

ingridblackandwhite1

Fotografie: Gaston Wals

Black and white: blond haar en zwart shirtje, zwart haar en wit shirtje. Ingrid (50) is ons model de komende 4 weken! Blond haar en een zwart shirtje, met hele bijzondere open rug in een v-vorm die bijeen wordt gehouden door een breed lint dat door grove goudkleurige ringen gaat.

Paul, zwart haar en witte mouwloze blouse van voile in twee lagen met een mooie halsrand versierd met pailletjes enkleine knoopjes. (Te koop bij C&A)Beide topjes zijn ideaal te combineren met een leuk vest of een mooie blazer.

ingridblackandwhite2

 

Ingrid is een sportieve vrouw en vaak te vinden op de mountainbike. Zeker 2 keer per week pakt ze de fiets om een stevige tocht te maken door de natuur. Op zondag zoekt ze samen met haar man een leuke route uit op mtbroutes.nl een website waar je heel veel routes kunt vinden. Ze rijden daar naar toe met de fietsen achterop de auto en gaan lekker biken wherever in Nederland.

zwwittaszwartvst

 

          

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!