Vurig rood, niet alleen voor Kerst

Gepost in Mode & Mooi.

Ingrd1

Fotografie: @Gaston Wals

Rood is mooi! Het staat iedereen of je nu blond of donker bent! Rood is passie, vuur, energie. Ingrid draagt hier een eenvoudig jurkje met iets wijduitlopende rok en korte mouw. Goed gesneden en een brede tailleband. Paul draagt hier een shirtje met bloemetjes met driekwart mouw. Aan de achterkant sluit het met een lang lint. 

ingrd2

Ingrid is een jurkjesvrouw. Ze draagt graag jurkjes. In de zomer vaak in lichte kleuren als wit en lichtblauw en in de winter meer blauw en zwart. Je zult Ingrid niet snel in een modezaak tegenkomen want ze houdt niet van shoppen. Meestal bestelt ze haar kleding bij de Bijenkorf. Merken als Reiss en Tommy Hilfiger vindt ze van mooie kwaliteit.

ingrdp3

Je ziet weer veel bloemetjes en grafische prints en ik viel op dit leuke tricot geweven shirtje (C&A) een hoog gesloten hals met grappige opening. Het shirtje past precies bij mijn bordeauxrode jeans.

 

De afgelopen periode ben ik ruim 6 kg. afgevallen, hoe ik dat heb gedaan zal ik jullie in januari vertellen!

Meer modefoto's: Mode met Etan!

Meer recepten: Groentepaella van Ottolenghi

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!