Warme winter jurkjes

Gepost in Mode & Mooi.


Ingridwit1

Fotograaf: @Gaston Wals

Heerlijk, warm, wit, wollen winterjurkje. Een bijzonder mooi gebreid jurkje met raglan mouwen dat lekker draagt in een mooie lichte A lijn. De taille komt zo heel goed uit! Online gekocht bij De Bijenkorf. Lees meer...........

 

Ingridwitp Ingridcollage

Paul draagt een recht ruimvallend groen winterjurkje (Jacqeline de Young) met het voorpand in een ribbel gebreid en de achterkant in een gewone tricotstreek. De grove schakelketting in hoorn met goudkleurige schakels maakt het een mooie combinatie. Zelf ben ik niet zo van kettingen, maar toch is het soms net een mooi accent. Een fijne gekleurde lipstick met bijpassende gelakte nagels maken dat je er superverzorgd uitziet!                                       

Ingridwit2Ingrid is niet alleen op de mountainbike te vinden, maar ze houdt ook van hardlopen. Afhankelijk van het weer loopt 2 tot 3 keer per week door de duinen, want daar woont ze vlakbij! Meestal draagt ze in de winter donkere kleuren, maar dit wollen jurkje is een mooie uitzondering. 

Meer modeinspiratie: Mode met Alice

Meer beautyinspiratie: Advies bij de Bijenkorf Bobbi Brown

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!