Black is beautifull !

Gepost in Mode & Mooi.

paulbeazw1a

Foto's @Gaston Wals

Een zwart jurkje is een must have in je garderobe. Dit jurkje is een gebreide tricot met leuke ribbels aan de voorzijde, lange mouwen en tricot gebreid aan de achterkant. Je kunt veel combineren zoals met dit stoere jackje (Only)met tricot boorden. Een bijzondere ketting met rode steen is een leuk accent. Soms heb je geen idee wat je zult aantrekken, terwijl je kast vol hangt, dan is een zwart jurkje ook een uitkomst, staat altijd goed! Bij deze fotoserie sta ik er steeds alleen op, omdat het model onverwacht ziek is geworden. Gelukkig is ze weer beter en over twee weken zullen jullie kennismaken met mijn naamgenoot Paulien.

paulbeazw4a

  paulbeazw2a

Een brede riem als accent is weer helemaal terug. De imitatiebontjas past ook leuk bij het jurkje. Een aantal kledingstukken draag ik speciaal en alleen voor de foto's ter inspiratie wat er zoal te koop is. Dit zwarte jurkje en jas zijn inmiddels in mijn eigen garderobe belandt en ik ben er erg blij mee. Natuurlijk kan ik niet alles kopen wat ik draag, maar het is al heel leuk om een kledingstijl te proberen die niet helemaal de mijne is, maar toch wel leuk staat.

Nog meer inspiratie voor een mooie zonnebril, tas of schoenen uit de collectie van  www.wehkamp.nl 

  

   

 

     

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!