Omslagdoek of poncho? Elegant of stoer!

Gepost in Mode & Mooi.

paulponcho

Foto's: @Gaston Wals

De laatste tijd is het wel heel erg koud! Maar die volle zon in een strakblauwe lucht is ook genieten! De poncho of omslagdoek is eigenlijk door Maxima populair geworden in Nederland. Zij had dit nodig als je bent opgegroeid in een warm land en nu woont in een meestal koud klimaat. De poncho is er in zoveel stoffen, kleuren, breisels, met of zonder franjes van duur tot goedkoop. Je draagt em over een jas, een jurk, op een broek, eigenlijk is het een ideaal kledingstuk dat je niet kunt missen.

 

pblinkdinDeze poncho is van fleece (fleece is een kunstvezel dat wordt gemaakt uit plastic afval) leuke franjes en zakken en ook lekker warm. Het bloesje met mooie halsrand heeft geen mouwen en is in laagjes. De stretchbroek met motief past hier mooi bij. De tinten, zwart, grijs en wit zijn vaak een mooie combinatie. De kleur wit geeft je vaak een frisse uitstraling. Alles is van C&A. Hiermee laat ik zien dat je echt niet bij design labels hoeft te zijn voor leuke mode.

 

 

 

  Maxima en Beatrix zijn dol op de omslagdoek!

    

Uit het grote aanbod van Wehkamp een kleine keuze uit poncho's en bijpassende enkellaarzen.

   

 

            

Foto Maxima: bron Libelle

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!