Wie is Hello 5.0!

Welkom op Hello 5.0! Leuk dat je mijn blog bezoekt.
Hello 5.0! biedt inspiratie, vooral voor vrouwelijke 50 plussers en iedereen die het leuk vindt om te lezen over o.a. mode, lekker eten, uitjes, boeken, kunst, bijzondere mensen en ervaringen en plaatsen en andere mooie dingen in het leven.

Waarom dit blog?
Pauline (Paul, 59):" Ik zag weinig blogs of sites voor 50plus vrouwen die persoonlijk zijn. 50 Plussers worden vaak afgebeeld in reclameland als hele oude mensen, terwijl we volop in het leven staan. Wel maken we ons soms zorgen over de lijnen in ons gezicht, de toename in gewicht en de grijze haren. Daarom wil ik met dit blog laten zien dat je geen fotomodel hoeft te zijn om gefotografeerd te worden voor een modefoto, om je te inspireren met de mode impressies, zingeving, uitjes en andere interessante onderwerpen. Dat er genoeg is waarvan je kunt genieten en je leeftijd kunt omarmen".

Hello 5.0! is ook te vinden op fb, twitter en Instagram.

 

Pauline

 

 

Heb je leuke tips, wil je zelf een keer een artikel schrijven? Laat het weten en mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of reageer op de thema pagina's onder 'lees meer'.