Een portret laten schilderen?

Gepost in Uitjes & Belevenissen.

 

 

Ingridzoon   Ingridexpositie

Heb je weleens zitten denken dat je een mooi schilderij van je geliefde, je ouders, je kinderen, je gezin of je lievelingsdier zou willen hebben? Of iemand cadeau geven bij een speciale gelegenheid? Bij wie moet je dan zijn, wat kost zoiets? Wij kennen Ingrid van der Krol die in opdracht realistische portretten schildert in olieverf. Zij schildert van een foto, maar het is fijn als je een keertje komt poseren. Kijk bij lees meer waar je haar werk de hele maand september kunt zien!

De hele maand september is in CafĂ© 'T Bonte Paard in Laren een expositie van haar werk te zien. Ga eens kijken of je nu eindelijk die lang gekoesterde wens in vervulling kunt laten gaan. En het is ook heel gezellig winkelen in Laren! Meer informatie over biografie, werkwijze en kosten vind je op haar website:  http://www.ingridvanderkrol.nl/ingridva/wordpress/ 

IngridvdKrol

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!