Dating......tips

Gepost in Uitjes & Belevenissen.

datingfoto

Het is alweer een tijdje geleden dat we over de dating belevenissen hebben geschreven van mijn vriendin. Ze vond het doodeng en gelukkig heeft ze een paar leuke afspraken gehad.Het waren verrassende ontmoetingen, de mannen waarvan ze dacht die heel leuk te zullen vinden vielen vaak tegen en degenen waarvan ze dacht mmwwaaahh, vielen juist mee. En daar kom ik op het punt: het zijn de verwachtingen die dan toch te hoog zijn. En dat is eigenlijk met alles in het leven: door hoge verwachtingen wordt je teleurgesteld. Ondanks dat de "ware" er niet bij zat heeft ze toch leuke vriendschappen gekregen. Er zijn speciale 50 plus sites, zie de banner rechts van 50plus match, waar je soewieso binnen je eigen doelgroep kunt zoeken.

Hierbij een paar TIPS als je gaat daten:

1. Maak alleen een afspraak als hij aan de telefoon ook leuk klinkt en op een plek waar jij je op je gemak voelt.
    Een gezellige koffiezaak of restaurant waar je rustig in een hoekje kunt zitten. Een openbare ruimte en vooral niet afgelegen.
2. Toon interesse.
    Mannen zijn van nature jagers, dus laat hem veroveren en moeite doen. Stel je niet direct beschikbaar en laat merken dat je ook niet direct met hem het bed induikt. Dat willen mannen overigens ook niet, want als het zo gemakkelijk gaat dan is dat bedenkelijk.
3. Maak er geen vragenuurtje van. Laat hem zelf ook vertellen en vertel zelf ook een paar leuke anecdotes.
4. Praat niet uitgebreid over je ex of je kinderen.
    Vertel gerust dat je een ex hebt, maar praat niet over details waarom het niet goed is gegaan. Dit geldt ook voor je kinderen, vertel gerust dat je ze hebt, hoe oud ze zijn en wat ze doen, maar ga niet uitgebreid vertellen hoe leuk ze zijn.
5. Laat hem betalen.
   Als hij echt geinteresseerd is in je dan wil hij graag betalen. Gun hem die kans, dus wacht even af. Je kunt ook aanbieden om ieder de helft te betalen, als je je hierbij ongemakkelijk voelt.
6. Alcohol
    Drink niet te veel glaasjes wijn, een dronken vrouw vindt niemand leuk.
7.Geef aan je viendin door waar en met wie je een afspraak hebt.
 
We wensen je hele leuke dates toe!
 
 
dating 
 
 
 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!