Een hele kledingmaat minder, hoe deed ik dat?

Gepost in Uitjes & Belevenissen.

appel1

De eerste dag is een appeldag, daarmee ga ik beginnen met het afvallen door middel van gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen. Oh jee als ontbijt een groene appel met schil. Ik eet em in stukjes en met een tas met appels naar mijn werk. Op de foto zie je ook rode appels, dat mag eigenlijk niet! Als lunch ook een appel met schil en tussendoor ook appel met schil. Wel mag je water, koffie en thee tussendoor drinken. Hoera het is vier uur, dan mag je een kopje bouillon. 's Avonds een lichte maaltijd met volkoren rijst en het is heel gek, ik heb totaal geen hongergevoel en voel me heel fit. Lees meer:

recepten  newfysic1

Ook krijg je een boekwerkje mee waar alle boodschappen in staan van bv. ontbijt en lunchproducten zoals crackers in alle soorten, volkoren beschuit, cracottes, havermout pap (daar griezel ik van) en allerlei soorten beleg en vleeswaren. de volgende dag begin ik met een ontbijt bestaande uit een beschuit met halvajam, een cracker met gekookte ham en een cracker met smeerkaas light. Hmmm best veel en lekker. Tussendoor lekkere kiwi's. Als lunch neem ik een lekkere salade met tonijn en 1 cracker, tussendoor weer een lekker stuk meloen en 's avonds heerlijke filetstukjes met paddenstoelenroomsaus met volkorenpasta. Hmmmm wat heb ik veel gegeten vandaag, kon het bijna niet op. Ben heel benieuwd naar mijn gewicht aan het einde van de week!

Voor elke maaltijd neem ik twee supplementen gebaseerd op eiwit en in de ochtend een slok Purify om de afvalstoffen kwijt te raken. Want als je afvalt raakt je lichaam die ook kwijt.

Het was erg moeilijk om zoveel te eten. Mijn eetgewoonte was meer gericht op kleine beetjes en tussendoor lekker koeken en chocola snoepen. Vooral 's avonds. Nu neem ik vaak een schaaltje yoghurt.

Hoera, na een week weeg ik 1.4 kg minder, dat is een mooi begin! Je krijgt een overzicht met je vocht- en vetgehalte, en je bmi; dit wordt bijgehouden op je eigen account, dus je kunt altijd even terugkijken hoe het met je is gesteld. Elke week rij ik even naar de vestiging van Newfysic in Zeist, waar mijn vriendin vestigingsmanager is. 

Wil jij ook weten hoe jij kunt afvallen zonder hongergevoel, kijk eens op de site van NewFysic! Er is vast wel een vestiging bij jou in de buurt.

 

 

Reageer nu op dit artikel!

Laat hierboven uw reactie achter en start de discussie.
U kunt makkelijk inloggen met Facebook of Twitter. Klik rechtsbovenin op 'Inloggen'en kies bijvoorbeeld voor 'Facebook', log in met je gegevens. Je kunt nu heel eenvoudig reageren op het artikel en wij laten het je weten als er een nieuwe reactie is!